Adverteren werkt!

bruisende zaken

Geef je huid een boost!

Geef je huid een boost!

01-10-2021

Hélène Huiskes heeft een afwisselende loopbaan achter de rug. “De rode draad was het werken met mensen, dat heeft me altijd getrokken”, vertelt ze enthousiast. Het was een grote wens om ooit iets voor zichzelf te beginnen. Die wens ging in vervulling met de opening van haar schoonheidssalon H&S Huidverbetering.

“Oorspronkelijk zou ik in november 2020 de deuren openen, maar door de coronacrisis duurde het helaas wat langer”, vervolgt Hélène. “Voordeel is dat ik alle tijd had om mijn mooie ruimte aan de Hambakenwetering helemaal naar mijn zin te maken. Ik wilde een knusse, huiselijke sfeer creëren en als ik de reacties zo hoor, is dat helemaal gelukt. Mensen voelen zich hier al snel op hun gemak.”Huidverbetering als specialisatie

Hélène heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering. “Reguliere gezichtsbehandelingen zijn natuurlijk ook mogelijk, maar daarnaast bied ik een aantal behandelingen aan waarmee je je huid op een natuurlijke manier kunt verjongen, zoals microneedling, microdermabrasie en Plasma lift Fibroblasting (ooglidcorrectie zonder operatie). Momenteel is bindweefselmassage populair, een intensieve behandeling die de poriën verfijnt en zorgt voor een mooie, gladde huidstructuur. De producten die ik aanvullend gebruik, hebben een liftend effect. Klanten zijn vaak blij verrast door de resultaten.”


En meer!

Anders dan anders

Als gediplomeerd PMU master kan Hélène tevens permante make-up (PMU) aanbrengen. “Ook medische PMU behandelingen, waaronder littekencorrectie en tepelhofpigmentatie, kan ik uitvoeren. De vrouwen die hiervoor komen, hebben vaak veel meegemaakt als gevolg van een ziekte. Het is geweldig om te zien dat ze zich na een behandeling als deze weer helemaal vrouw voelen.”“Ik wil het allemaal net een beetje anders doen. Geen steriele ruimte, maar warmte en gezelligheid, en ik gebruik alleen hoogwaardige producten van merken als Diego Dalla Palma en Rosa Graf. En kom je vooral om lekker te ontspannen? Ook dat kan!”


‘Ik doe het op mijn eigen manier’

H&S Kliniek huidverbetering | Hambakenwetering 18, Den Bosch | 06-28022126 | info@hs-huidverbetering.nl www.hs-huidverbetering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).