Adverteren werkt!

bruisende zaken

Vrouw: Voelen, Zien en Zijn

Vrouw: Voelen, Zien en Zijn

01-10-2021

Helene Huiskes van H&S Kliniek en Jolanda Hengeveld van Skin Art Clinic hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding bij de Beauty Academy van Maria Venus (afdeling oncologie gespecialiseerd verpleegkundige en medische PMU docent) 
in Utrecht. Na afronding van hun examens ‘P.M.U.’ en 
‘Areola-pigmentatie’ zijn ze 
een samenwerkingsverband gestart om aandacht te schenken aan vrouwen met cosmetische borstproblemen 
of onzekerheden.

Samenwerkingsverband ‘Medische Pigmentatie’ stelt zich voor!

Hun motto is: ‘Vrouw: Voelen, Zien en Zijn’. Met hun behandelingen op maat bieden ze, naast de permanente make-up, een compleet pakket voor medische pigmentatie. 
Helene en Jolanda zetten zich in voor de Borstkanker-maand 2021 van KWF‘s Pink Ribbon voor informatie en onderzoek. Jaarlijks krijgen 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker. Daarom bieden ze een gereduceerd tarief (kostprijs) voor een aareola pigmentatie. Aanmelden kan vanaf oktober bij een van de salons. Ook willen ze aan 
elke lezer vragen om voor eigen bewustwording te zorgen en eventueel een donatie te doen via KWF of een
Pink Ribbon armbandje 2021 te kopen via de website 
van Pink Ribbon.Medische permanente make-up?

Bij medische permanente make-up hebben de pigmenten een camouflerende functie en is het doel om de natuurlijke kleur van de huid op een zo natuurlijk mogelijke manier terug te krijgen. Door middel van een 3D-techniek kan er middels medische P.M.U. een nieuw oppervlakte zoals een areola gecreëerd worden. Dat kan verschillende redenen hebben: areola / tepelhofpigmentatie na een borstreconstructie en dergelijke.

Werkwijze?

Medische pigmentatie is een specifieke behandeling op maat. Aan de hand van een uitvoerig medisch intakegesprek gaan we een behandelplan opstellen. 
Ook wordt er een specialistische tekening gemaakt ‘op maat’. Tussen elke behandeling zit ongeveer zes tot acht weken. Dit geeft de huid de tijd om goed te genezen.

Ook bieden we de nodige nazorg door je alle info te 
geven die nodig is om het herstel te bespoedigen.

Ambachtstraat 1, Kerkdriel | 0418-635190 | nfo@purity.nu | www.purity.nu
 H&S Kliniek huidverbetering Hambakenwetering 18, 
Den Bosch | 06-28022126 | info@hs-huidverbetering.nl

Skin Art Clinic Rhenen Herenstraat 9a, Rhenen | 
06-10495197 | info@skinartclinic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).