Adverteren werkt!

bruisende zaken


De perfecte mix van wonen, koken en fashion


De perfecte mix van wonen, koken en fashion

01-10-2021

Voor Linde, oorspronkelijk afkomstig uit de interieurwereld, was de opening van haar eigen winkel in 2008 een droom die uitkwam. In het begin bestond het assortiment vooral uit woonaccessoires, maar haar 170 m² grote pand is in de loop der tijd uitgegroeid tot een luxe mini warenhuis waar wonen, mode en delicatessen op een natuurlijke manier samenkomen. “De Bijenkorf is niet voor niets mijn voorbeeld”, grapt Linde.

Het brede assortiment omvat onder andere dameskleding, sieraden, sjaals en schoenen. “Een hardloper is ons merk Studio Anneloes. Comfortabele, draagbare dameskleding met een mooie pasvorm. Ik kies bij voorkeur basics waar je langer dan één seizoen plezier van hebt. Ik probeer bovendien om bewust in te kopen, duurzaamheid is zeker een aandachtspunt.”Nieuw: huisparfums

Ook voor woonaccessoires in alle soorten en maten kun je bij Linde Leven terecht: van kaarsen en kandelaars tot kussens, geuren en servies. Nieuw zijn de heerlijke huisparfums van Maison Berger, waarmee je je interieur kunt voorzien van jouw favoriete geur. “Daarnaast hebben we lekkernijen als bonbons en chocolade, evenals een uitgebreide keuze aan oliën en azijnen, perfect om cadeau te geven.” Uiteraard mogen ook relatiegeschenken niet ontbreken, deze worden geheel op maat samengesteld.Altijd verrassend

Linde doet haar best om steeds weer nieuwe, unieke items te vinden voor haar winkel. “Ik wil mensen blijven verrassen. Kwaliteit is belangrijk, maar het moet wat mij betreft vooral ook mooi zijn. Mijn motto is niet voor niets: Linde Leven, mooi leven. Verder vind ik het leuk om met de inrichting van de winkel te spelen, die is dan ook voortdurend in beweging. Ik streef naar een huiskamersfeer waarin ieder zich op zijn of haar gemak voelt. Voel je vrij om hier lekker rond te snuffelen!”

‘Het moet vooral mooi zijn’


Linde Leven| Raadhuis 11 | Hedel | 073 599 54 89 
info@lindeleven.nl | www.lindeleven.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).