Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wil jij ook een mooie 
en stralende huid?

Wil jij ook een mooie 
en stralende huid?

01-10-2021

De eerste stap naar een mooie en stralende huid is een uitgebreide huidscan. Om te achterhalen wat je wensen en behoeften zijn, zullen wij je bij de eerste afspraak veel vragen stellen om je zo goed mogelijk te adviseren. Een persoonlijk huidadvies wordt bij BE YOU aan het einde van dat gesprek gegeven. 
Samen met jou gaan we bekijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Venus Swan: Een pijnloze en natuurlijke facelift 


Wil jij meer volume en een strakkere huid? Minder rimpels en een strakkere kaaklijn? Maar gaat een cosmetische ingreep je net een stap te ver? Onze Venus Treatments bieden een natuurlijke en pijnloze facelift zonder hersteltijd. De behandeling ervaar je als een heerlijke hotstonemassage.


Microneedling: Wil jij jouw huid weer laten stralen, verbeteren en verjongen?


Of wallen, littekens, grove poriën, kraaienpootjes of rimpels behandelen? En dat allemaal het liefst op een natuurlijke manier? Microneedling is een veilige methode die huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel combineert in één concept. Tevens verfijnt het de structuur van de huid wat zorgt voor een mooie, stevige en egale huid. 


Peelings: Zacht voor de huid, krachtig resultaat


Wil jij een mooie, gezonde en gladde huid? Je huid verjongen of verbeteren? Een peeling biedt uitkomst. Onze huidvriendelijke en toch zeer effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar zonder het ongemak en de tijd die je kwijt bent aan de traditionele peelings.


Bindweefselmassage: Een perfecte anti-aging behandeling! 


Naarmate je ouder wordt, verlies je steeds meer collageen, het stofje in je lichaam dat je huid elastisch en rimpelvrij houdt. Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. Deze massage is eigenlijk een soort fitness voor de huid.


Ben je op zoek naar een huidinstituut in de omgeving van Vught? Met veel kennis van de huid, krachtige huidbehandelingen en intensieve semi-medische producten geeft BE YOU Huidinstituut je huid de aandacht die ze verdient. Met liefde voor het vak en oog voor jouw persoonlijke wensen. Maar vooral met oplossingen die de huid zelf haar werk laten doen, gericht op een blijvend stralend en natuurlijk resultaat.

Vanuit je huidconditie nu kijken wij naar de benodigde stappen voor een mooie huid straks en later. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. Hier helpen we je graag bij.


Met vriendelijke groet,

Kijk ook eens in onze webshop


Moleneindplein 2 Vught | 073 - 656 656 1 
info@beyouhuidinstituut.nl

www.beyouhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).