Adverteren werkt!

Column

Geen inkomen door corona, 
dus ook geen alimentatie?

Geen inkomen door corona, 
dus ook geen alimentatie?

01-10-2021

Er zijn door de coronacrisis veel mensen die te maken krijgen met een daling van hun inkomen. Ondernemers zonder werk, werknemers met tijdelijke contracten die niet verlengd worden of er is door je werkgever arbeidsverkorting ingevoerd. Allemaal situaties die een flinke impact kunnen hebben op je financiële situatie. Wat voor veel mensen ook kan betekenen dat ze de alimentatie niet meer kunnen betalen.

Corona gerelateerde inkomensdaling en alimentatie, wat zijn de mogelijkheden?

Ik ben als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Uiteraard heb ik een rechtenstudie en de beroepsopleiding advocatuur gevolgd, dat is vanzelfsprekend toch? Veel belangrijker voor jou is om te weten hoe ik te werk ga en wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn cliënten zullen je vertellen dat ik me vastbijt in je zaak, strijd voor je juridische belangen en altijd oog heb voor het belang van je kinderen. Ik heb oor naar je emoties en sta je bij met raad en daad, maar ben ook eerlijk tegen je over wat wel en niet kan en waar je wel of niet op mag rekenen.

Jan Heinsstraat 2D ’s-Hertogenbosch
 073-7820422 
info@vv-advocatuur.nlwww.vv-advocatuur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).