bruisende zaken

Zet eens ‘een Jeroen’ op je neus!

Zet eens ‘een Jeroen’ op je neus!

01-11-2021

Terwijl het in ‘optiekland’ steeds meer lijkt te draaien om het zo snel mogelijk verkopen van een dertien in een dozijn bril als hulpmiddel, gaat Jeroen van de Graaf, eigenaar van Zien & Zijn in Hedel, daar juist keihard tegenin. “Natuurlijk moet een bril ook functioneel zijn, maar bij ons draait het daarnaast om imago, uitstraling, comfort, design en exclusiviteit. Een bril moet immers laten zien wie jij bent!”

Na jaren in de optiek te hebben meegelopen en te hebben gesnuf-feld bij zowel grote ketens als kleine zelfstandigen had Jeroen vooral een duidelijk beeld van hoe het volgens hem juist niet moest. 
“Voor mij de perfecte basis om mijn eigen ideale winkel neer te zetten. Een winkel waar we draaien op persoonlijke aandacht, uitgebreid de tijd nemen voor al onze klanten en doen wat de klant wil en nodig heeft. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het helaas lang niet altijd in onze branche. Wij meten je niet zomaar een bril aan, maar luisteren naar jouw verhaal, stellen gerichte vragen en vinden op basis daarvan de bril die jouw persoonlijkheid laat zien en vaak zelfs versterkt.”
Een ‘Jeroen’ op je neus is dus veel meer dan alleen een visueel hulpmiddel, het is voor elke klant weer een stukje maatwerk op basis van de expertise van het team van Zien & Zijn. “De winkel is verdeeld in vijftien verschillende emoties – zoals sportief, vrouwelijk en neutraal – om de beleving voor de klant te vergroten en hun zoektocht naar de juiste bril te vereenvoudigen. Je ogen verdienen het immers om gezien te worden.” Bij Zien & Zijn geven ze je overigens niet alleen de look die jij verdient door het aanmeten van een bij jou passende bril, maar ook via zonnebrillen en contactlenzen. “We kunnen dus elke klant helpen met oog voor diens persoonlijke imago.”



Koningin Wilhelminastraat 12B, Hedel | 073-5994166 | Eigenaar: Jeroen van de Graaf
www.zienenzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere