bruisende zaken

De Schild-Pad  Bruist

De Schild-Pad Bruist

01-11-2021

Ontdek de kracht van voetreflex- en massagetherapie en ervaar wat een combinatie van westerse en oosterse behandelvormen voor jou kan betekenen. Tijd, kwaliteit en rust en een aanpak op maat. Dát vormt de basis van de behandelingen in onze prakijk, bij onder meer darmklachten, vrouwenklachten, burn-out, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten.
En er is meer.

De Schild-Pad brengt rust in je leven

Holistische visie
Gerlene en Marcel van Ofwegen startten hun praktijk voor voetreflex- en massagetherapie in 2018. In de praktijk werken ze vanuit een holistische visie op het lichaam: alles is met elkaar verbonden, lichaam en geest. Klachten die zich op een bepaalde plaats in het lichaam uiten, kunnen vaak niet los van de rest van het lichaam worden gezien. Sterker nog: ze kunnen zelfs worden veroorzaakt door een blokkade elders. “We gaan samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van de klacht en maken op basis daarvan een afweging op welke wijze de klacht te behandelen. Dat kan voetreflex- en/of massagetherapie zijn, eventueel aangevuld met andere behandelvormen zoals neuroreflexologie, energetische therapie en/of klankschaaltherapie. Daarnaast kunnen we dit aanvullen met bijvoorbeeld bewegings- en voedingsadvies. We kijken dus ook verder naar andere factoren die van invloed zijn op de gezondheid.”

Tijd en aandacht
Centraal in de behandeling staan tijd en aandacht die ze voor een cliënt uittrekken. Dat begint al voor de behandeling zelf. “Op basis van de anamnese en daaropvolgend een uitgebreide analyse vanuit verschillende invalshoeken stemmen we de behandeling zo goed mogelijk af op de persoon die we voor ons hebben en zijn/haar klacht. Het maakt ons telkens weer blij als de behandeling aanslaat en we merken dat iemand vooruitgaat. Hier doen wij het immers voor!”





Bekijk voor meer informatie ons aanbod op de website en neem vrijblijvend contact met ons op. De behandelingen worden vaak gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende 
verzekering.

Kloosterlaan 34 | ‘s-Hertogenbosch | 06-57276825 info@schild-pad.nl | www.schild-pad.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere