bruisende zaken

Op zoek naar  de juiste balans

Op zoek naar de juiste balans

01-09-2022

Heb je weinig energie, slaapproblemen, hoofdpijn- of overgangsklachten? Ben je als je ‘s ochtends opstaat al moe? Heb je een opgeblazen gevoel na het eten? Of heb je last van andere (vage) klachten? Dan wordt het misschien tijd om een vitaliteitscoach/orthomoleculair therapeut in te schakelen. Babs Duynisveld helpt je graag zodat je straks weer lekker in je vel zit.

‘Goede voeding als basis voor een gezond lichaam en een gezonde geest’

Toen Babs twaalf jaar geleden meer wilde weten over hoe het lichaam werkte, startte ze haar zoektocht. Ze las veel boeken over dit onderwerp en volgde verschillende opleidingen (onder andere trainer hormoonfactor, stress counselor, mental coach en orthomoleculair therapeut). Alle opgedane kennis komt in haar werk als vitaliteitscoach/orthomoleculair therapeut goed van pas.

Holistische visie “Waar de reguliere gezondheidszorg zich over het algemeen beperkt tot symptoombehandeling, ga ik juist samen met jou op zoek naar de oorzaak van de klacht waar je mee komt. Daarbij kijken we naar alle factoren
- zowel mentaal als fysiek
- die van invloed zijn op jouw vitaliteit, zoals je voedingspatroon, je leefstijl, je hormoonbalans, stressfactoren en ontspanning. Het is soms even puzzelen, maar op deze manier stel ik een persoonlijk plan voor je op. Er is niet één manier, we gaan samen op zoek naar wat voor jou werkt.” Meten is weten “Door middel van een bloedtest krijg je een nog beter beeld van het totale plaatje. Dit geeft inzicht in een aantal reguliere waardes en kan ook verschillende tekorten (vitamines, mineralen), verstoringen en belastingen (onder andere intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen) aan het licht brengen. Je kunt een bloedtest als aanvulling doen op je consult, maar deze is ook gewoon los uit te voeren als een algehele gezondheidscheck. Daarnaast maak ik ook nog gebruik van frequentietherapie. Het doel is altijd hetzelfde: komen tot een betere balans zodat jij je weer fit en vitaal voelt!”

VIT Vitaliteitscoaching Babs Duynisveld | 06-14640152 | info@vitcoaching.nl | www.vitcoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere