bruisende zaken

Zet dé stap in 2023… Ga voor een gezond en mooi gebit!

Zet dé stap in 2023… Ga voor een gezond en mooi gebit!

01-02-2023

CDC Complete Tandzorg is dé tandheelkundige kliniek van Nederland waar men naar toe gaat als men ECHT vindt dat er iets aan het gebit moet gebeuren. Dat kan functioneel van aard zijn of cosmetisch. Bij CDC gaan ze voor een compleet GEZOND én MOOI gebit.

Al sinds 2002 komen mensen van heinde en verre naar gemeente Best. Velen zijn jaren niet naar de tandarts geweest. In de meeste gevallen komt dat door angst voor de tandarts. Anderen komen speciaal naar CDC vanwege de ervaring in cosmetische, esthetische behandelingen. Ze hebben wel een gezond gebit, maar vinden het niet (meer) mooi. Daar weet CDC wel raad mee.

Niet alleen zijn de tandartsen zeer deskundig en ervaren in esthetiek, maar ook de tandtechnici in het eigen laboratorium zijn echte vakmensen. Zij maken zeer mooi maatwerk. Ieder gebit is daardoor uniek en komt er natuurlijk mooi uit te zien. Dit kan ook doordat de specialisten onder één dak plezierig kunnen samenwerken. Extra voordeel is dat het scheelt in aantal behandeldagen.

Een gezond en gelukkig leven begint bij je gebit. Tandvleesontstekingen zijn bijvoorbeeld veroorzakers van andere ziektes, zoals hart- en vaatziektes en beroertes. En lachen is heel gezond. Dat doet niemand graag als je je schaamt voor je gebit.

Wil je in 2023 eindelijk weer die gezonde, mooie lach? Investeer dan in een gebitsbehandeling bij CDC Complete Tandzorg.

Plan nu alvast een intake, dan ben je in het nieuwe jaar al snel aan de beurt.

CDC is gespecialiseerd in:

Complete gebitsrestoraties Cosmetische tandheelkunde Angst- en narcosebehandelingen Tandvleesbehandelingen Reguliere tandzorg

Van cosmetische behandeling tot complete gebitsrenovatie Wil jij weer een gebit waar je trots op kunt zijn? Bij CDC Complete Tandzorg helpen ze je graag verder. Hier werken specialisten op verschillende gebieden, waaronder cosmetische tandheelkunde, gebitsrenovatie en narcosebehandelingen.

Cosmetische behandelingen zijn ingrepen zoals tanden bleken, facings en kronen en bruggen. De specialist kan adviseren over de beste ingreep of combinatie van ingrepen en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De specialist op het gebied van gebitsrenovatie denkt met je mee om ook zeer beschadigde gebitten weer gezond en mooi te maken, onder andere met protheses, klikprotheses en compleet vaste brugconstructies.

Daarnaast zijn er narcosebehandelingen waarbij de tandarts samenwerkt met het anesthesieteam. Bij CDC Complete Tandzorg vind je alles onder één dak. Zij luisteren naar je wensen en denken graag mee over een passende oplossing. Samen met jou doorlopen ze het behandeltraject en ze begeleiden je bij elke stap, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wil je je als reguliere patiënt inschrijven voor je normale check-ups, dan kan dat ook bij CDC.

Wist je dat... CDC op Feedback Company meer dan 5.000 reviews heeft met een score van 8.8!

De Rijn 1, Best | 088-2328285 | www.cdctandzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere