bruisende zaken

Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum

01-02-2023

Purity Beautyinstituut is uitgegroeid tot een instituut met specialisaties op het gebied van huidverbetering. We streven altijd naar het allerbeste en mooiste resultaat voor iedere huid. Wij ontvangen mannen en vrouwen voor huidverbetering en laserontharing. Het team bestaat, naast eigenaresse Judith, uit drie enthousiaste dames (Imke, Dion en Ilse) die net zo gedreven zijn als zij.

De voortdurende uitdaging om ongewenste haren te verwijderen kan een levenslange strijd zijn.

Van de bekende traditionele methoden, zoals waxen, epileren en scheren, tot geavanceerde mogelijkheden zoals laserbehandeling, het bereiken van een permanente haarreductie blijft een uitdaging.

Dit gaat in het ergste geval gepaard met lange, pijnlijke behandelingen en veelal tijdelijke resultaten.

Dankzij meer dan twaalf jaar ervaring en doorlopend onderzoek heeft Alma Lasers nu de Soprano ICE Platinum ontwikkeld. Deze biedt een eenvoudige one-stop oplossing voor ontharen. Voor mannen en vrouwen.

Purity is zes dagen in de week geopend: van ma t/m za. Gratis parkeren voor de deur. Vanwege de ligging is er volop privacy.

Ambachtstraat 1, Kerkdriel | 0418-635190 | info@purity.nu | www.purity.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere