Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Uit liefde voor je voeten

Uit liefde voor je voeten

01-02-2023

Je voeten dragen je je hele leven, zorg er dus goed voor! Een advies dat medisch pedicure Fleur Nouwens aan iedereen mee zou willen geven. “Dit doe ik dan ook vanuit mijn eigen pedicurepraktijk, Medische Voetzorg Den Bosch, maar ook door het overdragen van mijn kennis door het geven van presentaties en masterclasses en door het opleiden van stagiaires. We zijn namelijk een officieel leerbedrijf.”

Sinds Fleur zo’n negentien jaar geleden aan de slag ging als medisch pedicure, is haar werk uitgegroeid tot een van de grootse passies in haar leven. “Ik blijf mij dan ook continu verder ontwikkelen om iedereen die bij ons een afspraak maakt de best mogelijke voetzorg te kunnen bieden.” Vandaar dat zij zich ook niet heeft beperkt tot het vak van ‘gewoon pedicure’, maar zich steeds verder heeft gespecialiseerd op het gebied van medische pedicure en oncologische voetzorg. “Ik ben dus breed opgeleid om alle mogelijke risicovoeten te behandelen. Deze kunnen onder andere zijn ontstaan als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruktechnieken zodat ik eigenlijk elke probleemvoet wel kan behandelen.” Zorg en aandacht Overigens hoef je geen probleem- of risicovoeten te hebben om bij Fleur of een van haar collega’s een afspraak te maken voor een behandeling. “Want ook mensen zonder problemen met hun voeten raad ik aan om regelmatig een bezoekje aan een pedicure te brengen. Je voeten dragen je immers je hele leven en kunnen daarom best wel wat zorg en aandacht gebruiken. Gewoon omdat het lekker is, maar ook om eventuele problemen later te voorkomen. Bij ons zijn alle voeten in deskundige en vertrouwde handen en met liefde en aandacht doen wij er alles aan om iedereen de best mogelijke voetzorg te bieden.”

Schaarhuisstraat 14, Den Bosch | 085-4014643 | www.fleurwagenaarpedicure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10871 - Glow Hair Studio