column

Kinderopvang Onder de Pannen:   professionele en gezellige opvang waar het kind centraal staat

Kinderopvang Onder de Pannen: professionele en gezellige opvang waar het kind centraal staat

01-03-2023

Of je je kind nu naar de dagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang brengt bij Kinderopvang Onder de Pannen, het mag er net als thuis groot worden. Ons hechte team van pedagogische beroepskrachten zorgt vijf dagen in de week voor een huiselijke en gezellige sfeer, waarin elk kind zich in de geborgenheid van een vaste groep veilig kan ontwikkelen. Of het nu nul of dertien jaar is.

Dankzij een afwisselend en kindgericht pedagogisch programma halen we het beste uit elke baby, peuter, kleuter en basisschoolleerling die bij ons ‘Onder de Pannen’ wordt gebracht. Met ons vroege educatieve en interactieve programma ‘Uk & Puk’ dagen we kinderen al in de leeftijd van nul ot vier jaar uit om te groeien in taal, woordenschat en gecijferdheid. Terwijl de kinderen onder begeleiding van onze pedagogische beroepskrachten samen leren spelen, leren ze al spelend tal van sociale en communicatieve vaardigheden. En dat maakt de overgang naar de basisschool een stuk gemakkelijker.

Ben je benieuwd geworden naar onze opvang en onze aanpak? Voor je kind of voor jezelf, omdat je graag in het gezelligste team en voor de meest de sympathieke werkgever van Brabant wilt werken? Kijk dan op www.kinderopvangonderdepannen.net of mail naar info@kinderopvangonderdepannen.net

Heb jij zin om bij de leukste kinderopvang van Nederland te werken en onze baby’s, peuters, kleuters, basisschoolleerlingen en tieners te helpen om al spelend hun talenten aan te boren en het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer dan bij Kinderopvang Onder de Pannen in Vught!

Kinderopvang Onder de Pannen Vught 06-10181030 www.kinderopvangonderdepannen.net

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere