column

Loslaten, om op een andere manier vast te houden

Loslaten, om op een andere manier vast te houden

01-03-2023

Afscheid moeten nemen van een dierbare is zo ingrijpend. Wij merken vaak dat nabestaanden de eerste dagen na het overlijden in een soort roes doorbrengen. Het lijkt allemaal onwerkelijk, terwijl er veel moet worden geregeld. En hoe kun je iemand van wie je houdt loslaten? Wij vinden het fijn om er dan voor hen te kunnen zijn. Om de uitvaart in goede banen te leiden, op een manier die bij de overledene past. Terwijl de nabestaanden de tijd en ruimte krijgen om te rouwen.

Als het niet mogelijk of wenselijk is om de overledene thuis op te baren, is Het Afscheidshuis een mooi alternatief. Hier kun je 24 uur per dag dicht bij de overleden dierbare te zijn. In deze familiekamer leven nabestaanden samen naar het definitieve afscheid toe. Vaak vertellen ze ons achteraf hoe waardevol het was om in deze intieme setting afscheid te kunnen nemen.

Wij vinden het zo belangrijk dat mensen met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Fijne herinneringen aan je dierbare zorgen ervoor dat je hem of haar ook na het afscheid kunt blijven vasthouden. Anders dan je gewend was, maar wel voor de rest van je leven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Proosdijstraat 12 ’s-Hertogenbosch 06-20360892 / 07 3-888 5808 info@paulienuitvaart.nl www.paulienuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere