bruisende zaken

 Voor de lekkere trek

Voor de lekkere trek

01-03-2023

Ze groeide op in de horeca en volgde zelf een opleiding tot patissier. Het is dan ook niet zo vreemd dat Sanne Traa anderhalf jaar geleden de stap zette om haar eigen lunchroom en winkel in één te openen: De Koekenbakker. “De perfecte plek voor wie houdt van versbereide zoetigheid of een lekkere lunch”, aldus de jonge onderneemster.

“Ik droomde altijd al van een eigen zaak”, vertelt Sanne. “Toen mijn ouders stopten met hun horecazaak en er in Lennisheuvel een pand vrijkwam, ben ik dan ook vol enthousiasme in het diepe gesprongen.” Met als resultaat een gezellige, huiselijke zaak die met niets in de omgeving te vergelijken valt. “Aan de voorkant hebben we een lunchroom waar je terechtkunt voor een heerlijke lunch, koffie met gebak en wat later op de dag zelfs een borrel, terwijl we achter een winkel hebben waar we behalve een uitgebreid aanbod aan gebakjes en taarten ook vers gebakken brood van Bakkerij Beijnen verkopen.”

Veel keuze

Niet alleen die combinatie is uniek in de regio, ook het assortiment is onderscheidend. “De keuze aan taarten en gebakjes is zeer uitgebreid en we proberen regelmatig nieuwe dingen om onze klanten te blijven verrassen. Ook met de feestdagen. Zo bieden we voor Pasen bijvoorbeeld heerlijke zelfgemaakte paaseieren in allerlei leuke kleurtjes.” En wil je een keer iets bijzonders, zoals een bruidstaart, dan ben je daarvoor bij De Koekenbakker – op bestelling – ook gewoon aan het juiste adres.

Sanne is met recht trots op wat ze in de afgelopen anderhalf jaar al met De Koekenbakker neer heeft weten te zetten. “Steeds meer mensen weten ons te vinden; niet alleen uit het dorp, maar ook uit de wijde omgeving.” Dat kan ook niet anders, want als je eenmaal een van de door Sanne gemaakte gebakjes of taarten hebt geproefd, kom je maar al te graag vaker terug. “We werken uitsluitend met mooie, verse producten van de beste kwaliteit en dat proef je!”

Eigenaar: Sanne Traa | Lennisheuvel 57, Boxtel | 0411-212423 www.dekoekenbakker.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere