bruisende zaken

Tatoeëren is mijn grote passie

Tatoeëren is mijn grote passie

01-11-2017

Margret Kreijveld wilde altijd al een tattoo artiest worden, maar omdat ze twijfelde aan zichzelf, koos ze in eerste instantie voor een andere loopbaan.

Totdat een andere tatoeëerder haar wees op haar tekentalent, wat uiteindelijk resulteerde in wat ze altijd al graag wilde. Sinds november 2016 heeft Margret haar eigen tattooshop in Sint-Michielsgestel. In korte tijd heeft ze al een behoorlijke klantenkring opgebouwd. 


“Mensen kunnen het soms spannend vinden om een tattooshop binnen te lopen, maar als ze eenmaal over die drempel heen zijn gestapt, voelen ze zich hier al snel op hun gemak”, vertelt Margret gedreven. “Mijn tattooshop heeft een fijne ontvangstruimte en ligt in een rustige omgeving waar je je meteen op je gemak voelt. Zelf ben ik een rustig, creatief, gezellig en spontaan persoon. Bovendien heb ik passie voor mijn vak.”


Alleen op afspraak

“Ik ben vooral een allround tatoeëerder, in color en black&grey ligt mijn kracht. Ik werk alleen op afspraak, zodat er niet steeds mensen binnen lopen. Mensen voelen zich daardoor sneller op hun gemak en ik kan me rustig concentreren en uitgebreid de tijd voor je nemen, om een mooi resultaat neer te zetten.”


Een leven lang

“Ik vind het belangrijk dat ik een goed beeld krijg van de wensen van de persoon die bij mij komt voor een tatoeage. De wensen en de mogelijkheden vertaal ik in een ontwerp dat bij je past. Voor mij is alles een uitdaging. Ik zet me er 100% voor in om tot een prachtig resultaat te komen. Een tattoo draag je je leven lang met je mee, die moet mooi en goed zijn.”


Diepere betekenis

“Een tattoo is niet alleen een verfraaiing van je lichaam, voor sommigen heeft het een veel diepere betekenis. Juist het verhaal erachter en het contact met de mensen maken voor mij dit werk zo leuk. Het geeft een geweldig gevoel als je ziet hoe blij iemand is met de tatoeage die ik net hebt gezet!”


Tattoo Gretje

Theerestraat 64 Sint-Michielsgestel  |  06-57936502  |  www.facebook.com/tattoogretje


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere