Column

TRUE LOVE 80% van de bevolking heeft darmklachten!

TRUE LOVE 80% van de bevolking heeft darmklachten!

01-02-2024

Terwijl ik deze column schrijf voor de nieuwe Bruist editie, hoor ik het nummer van Tina Turner op de radio: True love. En ik bedenk me wat ik deze maand eens zal schrijven? Al jaren mag ik je uitleggen hoe darmspoelingen je kunnen helpen om je te ontlasten van je lichamelijke klachten en zeker ook jouw emoties die in je darmen opgeslagen liggen.Ben jij één van de vele Nederlanders met darmklachten? Uit recent onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlandse bevolking darmklachten heeft. Bijna iedereen heeft (of kent iemand met) PDS, spastische darm, obstipatie, diarree en vaak hebben we geen gepaste oplossing. “Je moet ermee leren leven.”

Een nieuw jaar is aangebroken. Allereerst wens ik je alle gezondheid voor 2024!

Terwijl het nummer speelt, schiet in mijn gedachten dat de volgende vraag al vele malen gesteld is: ‘Kitty, hoe kom je er in hemelsnaam bij om dit vak uit te oefenen?’ Tja, ik zei in het begin tegen Kathleen – die mij voor het eerst behandelde – dat ik dit nooit zou doen, met poep van andere mensen werken. Ik wilde sportofficier worden of psycholoog, hahahaha. “Maar je werkt niet met poep, Kitty”, zei Kathleen vervolgens lachend.

Uiteindelijk ben ik zo dankbaar dat ik dit vak heb leren kennen en nu, twintig jaar later, kan ik zeggen: ik hou van mijn vak. Het is echte liefde, True love, mensen helpen naar een betere stoelgang, lichamelijke gezondheid en met name emotionele gezondheid. Op een aardse manier, gewoon tijdens de behandeling gezellig praten over van alles en nog wat, en dan uiteindelijk laten mensen hun diepe oude shit, verdriet, boosheid en angst los. Je ziet het letterlijk door de afvoerbuis weglopen naar de riolering. I love it, True love! Dit jaar, 2024, staat in het teken van twintig jaar shit ruimen en daarom krijg je ook in deze maand januari tien procent korting op een kuur van drie behandelingen. Vermeld bij het boeken ‘steuntje2024’. Ook zijn velen bekend met extreme vermoeidheid, moeilijk doorslapen, lusteloosheid, brainfog (lichte waas in je hoofd), geïrriteerdheid, stemmingswisselingen, menstruatieklachten, hoofdpijnen, huidklachten en ga zo maar door.

Deze klachten komen (bijna) allemaal voort uit een volle dikke darm. Trouwe lezers van mijn columns in Bruist weten dat er wel zo’n drie tot zeventien kilo poep in je darm kan zitten. De darm heeft onder andere als functie om vocht uit de spijsbrij te onttrekken zodat je een vaste drol kunt produceren. Maar als de wand veel oude poepresten heeft, dan worden daar ook weer afvalresten uit opgenomen in de bloedcirculatie. Je lichaam wil het bloed schoon houden en dus zet het afval ergens anders in het lichaam neer, bijvoorbeeld in de lever, in je hersenen of onder je huid. Daardoor blijft het lichaam belast met afvalstoffen en krijg jij de klachten.

Herken jij je in bovenstaande klachten? Of ken je iemand die deze klachten heeft? Ik help graag. Bel/ mail of app. Ik heb geen wachttijden, dus je kunt snel terecht door de ruimere openingstijden.

Warme groet, Kitty Jouw schoonheidsspecialiste van je darm

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om te bespreken hoe ik ook jou mag helpen.Plan een afspraak in via de website! Je kunt me ook bellen

Zandstraat 13, Nuland - 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com Zandstraat 13, Nuland - 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere