bruisende zaken

Gepassioneerde        kappers met     kwaliteit en aandacht

Gepassioneerde kappers met kwaliteit en aandacht

31-05-2018

Met 17 collega’s in dienst kun je wel zeggen dat ze veel in huis hebben. Al meer dan 30 jaar zijn Arthur en Brigitte de gedreven leiders in de kapsalon.

We zijn er graag voor jou

Met de komst van Jeffrey, zo’n 6 jaar geleden, is de vakkennis naar een hoger niveau getild.

‘Dat is waar we voor gaan,’ vertelt Brigitte enthousiast, ‘en daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Eigenlijk zijn we de hele dag bezig met talentontwikkeling. Hoe leuk is dat!’ Mensen We werken met mensen en voor mensen. Belangrijk is dat de medewerkers met een goed gevoel kunnen werken en samenwerken. ‘Ik ben daar zelf ook gevoelig voor als ik in een winkel kom. Klopt dat niet, dan ga ik er niet graag terug,’ vertelt Brigitte. ‘De groep is heel gevarieerd in leeftijd en ervaring, waardoor we veel van elkaar leren. We hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. De talenten komen dan snel in beeld.’

Specialisten
Specialist zijn maakt ons werk nog leuker en de klant nog blijer. Het geeft vertrouwen. Regelmatig horen we dat klanten ‘gesnuffeld’ hebben op onze website en dat de specialismen hen naar de salon brengt. Op kleurgebied hebben we inmiddels 7 specialisten in huis. Een aantal van hen werkt zelfs op wedstrijdniveau. Ook hebben we een eigen Beaucoupe haarmodelijn. Deze wordt eind mei zichtbaar. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website.

Bereikbaar
‘Ik merk dat de klanten het fijn vinden dat we zo makkelijk bereikbaar zijn,’ vertelt Brigitte. ‘Parkeren is vaak geen probleem. We werken met een online agenda en zijn daardoor 24 uur per dag bereikbaar.’ We zijn makkelijk te boeken via onze website, via Facebook of de kapper-app. Hier wordt veel gebruik van gemaakt. Maar bellen kan natuurlijk ook.

Helftheuvelpassage 94 's-Hertogenbosch www.beaucoupekapsalon.nl | 073-6240460

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker