bruisende zaken

Hippe Happen Festival komt er weer aan

Hippe Happen Festival komt er weer aan

31-08-2018

Het leukste familiefestival is op 21 – 22 – 23 september aan het pittoreske strand in de Groote Wielen. Drie dagen volop feest, elkaar ontmoeten en genieten van het leuks dat dit festival te bieden heeft. Live-muziek en DJ’s, theatervoorstellingen en kidsfun voor jong en oud en natuurlijk 22 keukens op wielen met gerechten om je vingers bij op te eten.

Ieder jaar komt de organisatie met iets nieuws. Dit jaar presenteren we nieuwe activiteiten voor grote en kleine kinderen. Een mini-racebaan op het strand, een Bling-Bling-Buffet en een Repairkid. De Big Wheels Beach Club op het strand wordt fors uitgebreid met een speciaalbierbar, beachbites en een sushibar. Er is zoveel te doen, te zien, te proeven en te beleven! En ook leuk: de entree is GRATIS!

Voor het vierde jaar organiseren vrijwilligers dit ludieke festival, waar ieder jaar weer meer nieuwsgierige gasten naar toe komen. Kom met je hele gezin, met de familie, met vrienden en buurtgenoten. Je zult verrast zijn over de gezellige sfeer en vele facetten die het Hippe Happen Festival te bieden heeft.

Vrijdag 21 september: 16.00-22.30 uur
Zaterdag 22 september: 13.00-22.30 uur
Zondag 23 september: 13.00-20.30 uur

www.hippehappenfestival.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere