bruisend BEZOEK

SANI resort is ‘topluxe’

SANI resort is ‘topluxe’

31-08-2018

Op Sani Resort in Kassandra kun je genieten van pure luxe en totale ontspanning. Het personeel is vriendelijk en staat garant voor persoonlijke topservice. Het resort bestaat uit vijf verschillende hotels met allemaal een eigen sfeer en uitstraling: Sani Beach Hotel, Sani Club, Porto Sani, Sani Dunes en Sani Asterias. Sani Asterias is een intiem boutique hotel met ruime suites en een hoog serviceniveau. Het hart van het resort is de haven Sani Marina. Hier vind je een boulevard, vele boetieks en 24 verschillende klassevolle restaurants en bars.

Met ons gezin verblijven wij de eerste dagen in het Sani Beach Hotel met prachtig uitzicht op de zee. Het is mogelijk om full-board of half-board te boeken. De ruimte en rust zijn zelfs bij volledige bezetting voelbaar. De kwaliteit en de service zijn bovendien uitstekend

Na een paar dagen in het Sani Beach Hotel verhuizen we naar Porto Sani. We betrekken een geweldig luxe appartement met twee slaapkamers en de service is helemaal ongekend. Alles is tot in de puntjes geregeld, echt overweldigend. Alles klopt tot in de kleinste details. In het appartement staat een flesje bubbels klaar met fruit en chocolade. De minibar is gevuld met luxe producten. Onze kamer wordt twee keer per dag opgeruimd en bij het zwembad kun je gebruikmaken van een handdoekenservice. Het ’dine around’ concept op het resort is zeer leuk om te doen. De beste maanden om het resort te bezoeken zijn april, mei en in het naseizoen september en oktober. Wat ons betreft is dit resort een van de beste plekken waar wij zijn geweest. Er zijn meer mensen die deze mening delen. Sani Resort is in 2017 uitgeroepen tot ‘The best Europeaan hotel for families’ en meermaals verkozen tot het beste hotel van Griekenland

Hartelijk dank Sani Resort en tot de volgende keer

Marcel, Lea, Lorenzo, Tessa en Lidyano Bossers

www.sani-resort.com | info@saniresort.com | +30 23740 99500

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere