bruisende zaken

Een persoonlijke uitvaart van Koenen-Oel

Een persoonlijke uitvaart van Koenen-Oel

31-10-2018

Johan Koenen en Karl-Heinz Oel begonnen 19 jaar geleden hun eigen uitvaartonderneming. Ze wilden uitvaarten verzorgen op de manier die zij voor ogen hadden, namelijk persoonlijk en met veel tijd en aandacht voor de nabestaanden. Kennelijk wordt deze aanpak gewaardeerd, want anno 2018 is Koenen-Oel een bloeiende uitvaartorganisatie die beschikt over alle noodzakelijke faciliteiten.

We willen mensen in deze moeilijke periode helpen en steunen

“Als relatief kleine organisatie hebben we alles in eigen hand, van het verzorgen van de overledenen tot het drukwerk”, vertelt Johan Koenen. “We vinden het belangrijk om nabestaanden intensief te begeleiden tijdens het afscheid. Tot aan de uitvaart hebben we dagelijks contact met de familie. Die persoonlijke aanpak is onze kracht. Doordat we met een compact team werken, hoef je bovendien niet twee keer hetzelfde verhaal te houden. Je hebt te maken met één persoon waar je alles mee kunt bespreken.” Het team van Koenen-Oel verzorgt niet alleen de uitvaart maar ook een stuk nazorg, zelfs tot een jaar na het overlijden. “Omdat je in korte tijd zo intensief met elkaar omgaat, bouw je vanzelf een band op met de nabestaanden. Je hebt het niet alleen over de praktische zaken die geregeld moeten worden, mensen vinden het vaak ook fijn om hun verdriet te kunnen delen. Wij zijn er om hen in deze moeilijke periode te helpen en te steunen.”

Litserstraat 40 Den Dungen 073-5943766 info@koenen-oel.nl www.koenen-oel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere