bruisende zaken

Pannûkoek Bewustwording én heerlijk eten

Pannûkoek Bewustwording én heerlijk eten

01-12-2018

Kirsten Gieben is actief als soul-, mind- en body-lifecoach met haar bedrijf MeesterlijkLeven. Sinds 1 september 2018 bovendien de trotse eigenaar van Pannûkoek en Osteria Ciao Bella op Fort Isabella in Vught.

Bijzondere locatie De keuze van Kirsten voor Fort Isabella was simpel. “Waar vind je nu een plek met een rijke historie op zo’n korte afstand van Den Bosch, midden in de natuur en toch volop parkeer- mogelijkheden.” Kinderen kunnen heerlijk vrij spelen tussen de bomen en het gras, terwijl je als ouder rustig geniet van een goed glas wijn of een lekker biertje. “Daarnaast ademt het terrein nieuwetijds energie”, aldus Kirsten, “het trekt mensen aan die waarde willen toevoegen en samen willen werken.” Bewustwording Pannûkoek is een pannenkoekenhuis. Het is ook een bijzondere ontmoetingsplek voor ‘bewuste’ mensen. Kirsten organiseert één-op-één-coaching, workshops en trainingen op het gebied van bewustwording. Variërend van kinderyoga, meditaties, ademsessies en mindfulness trainingen

Vergaderen, feesten en partijen Pannûkoek beschikt over een uitstekende vergaderruimte, en gaat net een stapje verder als het gaat om het verzorgen van een professionele facilitator, energizers of een ‘bewuste versneller’. Iets te vieren? Pannûkoek is dé plek voor het vieren van verjaardagen, (kinder)feestjes, kraamborrels en trouwerijen

Ook na sluitingstijd (20u) de ideale locatie voor het organiseren van een besloten feest

Sfeer De kleurcombinaties zijn bewust gekozen. Pasteltinten gecombineerd met overwegend grijs- en wittinten zorgen voor rust en een romantische, bijna engelige energie.

Kom, proef, ontdek en ontmoet!

Pannûkoek | Reutsedijk 4 Vught | 06-42727276 | www.pannukoek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere