Bruisende zaken

Pure luxe bij SANI Resort

Pure luxe bij SANI Resort

01-12-2018

Sani Resort is de thuisbasis van vijf meervoudig bekroonde vijfsterrenhotels die wereldwijd worden erkend door toonaangevende reisorganisaties. In elk van de vijf hotels zijn zeer ruime suites voor mensen die gesteld zijn op topluxe en voor families natuurlijk. Met een tot drie aparte slaapkamers, ook met privétuin of privé-zwembad en soms direct aan zee gelegen, luxueus uitgerust met exclusieve badkamerproducten. Pure luxe bij Sani Resort!

Intiem en exclusief Sani Asterias Stel je voor... Een elegant boetiekhotel gelegen aan een gouden zandstrand dat verleidelijk wacht bij het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee. Elke luxesuite is speciaal ontworpen voor ultiem comfort en discretie, sommige op een domein van 500 m² en met privézwembad. In alle rust en met een uniek uitzicht op de Sani jachthaven is het genieten van de fijne menu’s die Michelin-sterrenchefs voor u hebben bedacht. Een intiem diner met z’n tweetjes op het strand of in de privacy van de eigen suite behoort tot de mogelijkheden. In de spa met signatuur Anne Semonin wacht een exclusieve behandeling. Het Asterias team staat klaar om aan alle wensen van de gasten te voldoen. Harmonie is een perfect gevoel. Nieuw voor 2019 Sani Suite Collection De Sani Suite Collection tilt Sani Resort naar een ongeëvenaard niveau van service. Gasten kunnen hun vakantie volledig personaliseren. Hiermee laat Sani Resort de concurrentie, die ook suites aanbiedt, volledig achter zich. Sani biedt stijl, luxe en exclusiviteit, met zorg samengesteld en exclusief voor de gasten

Sani staat erom bekend de hoogste standaard van service aan zijn gasten te bieden. Met Sani Suite Collection wordt deze service nu naar een nog individueler niveau gebracht, speciaal ontworpen voor gasten die in geselecteerde suites verblijven. Gasten hebben de mogelijkheid om hun vakantie op maat te creëren volgens hun eigen wensen

Dit omvat onder andere de optie van een gepersonaliseerde minibar, vooraf geboekte diners & spa-behandelingen, kinderopvang in de crèche, aangepaste activiteiten voor kinderen en families en gepersonaliseerde voorzieningen in de kamer, aangepast aan hun behoeften. Ook in de kamer zijn er opties op maat, zoals een keuze in kussens. Deze ongeëvenaarde persoonlijke service is ontworpen om ervoor te zorgen dat elk element van het verblijf van de gast echt buitengewoon is en een ervaring die ze altijd zullen onthouden.

www.sani-resort.com | info@saniresort.com | +30 23740 99500

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Den Bosch Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).