bruisende zaken

Specialist in haar en kleur en gecertificeerd barber!

Specialist in haar en kleur en gecertificeerd barber!

01-01-2019

Y.O.L.O kapper Rosmalen!

Jong en oud is welkom en alle stylisten worden hoog opgeleid en staan vol passie voor jou klaar! Ingeborg zit in het internationaal team van KIS haircare en L'anza. Zij geeft trainingen in binnen
- en buitenland en is genomineerd voor de Oscar onder de kappers; de Coiffure Award.

Y.O.L.O kapper is aangesloten bij Intercoiffure, een organisatie waar alleen topsalons bij aangesloten zijn. Via deze weg heeft Floor 2018 een jaar lang bootcamps mogen volgen van toppers uit het vak en het jaar afgesloten met een fotowedstrijd.

TROTS! En zo trots als een pauw mogen wij zeggen dat hard werken wordt beloond want Floor is de winnaar van Young Intercoiffure 2018! Wil jij een eerlijk advies van vakkundige stylisten? Een droomkleur of een droom coupe? Maak een afspraak bij Y.O.L.O.

Bij elke vervolgafspraak altijd 10% korting!

Dorpsstraat 109 Rosmalen | 073-8884411 info@yolokappers.nl | www.yolokappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Den Bosch Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).