column

Afvallen met normaal eten Hoe doe je dat?

Afvallen met normaal eten Hoe doe je dat?

01-01-2019

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Voor veel vrouwen het moment om te gaan lijnen. Misschien voor jou ook wel, omdat je lekkerder in je vel en kleding wil zitten. Met een streng dieet raak je de kilo’s makkelijk kwijt, maar helaas komen ze daarna razendsnel weer terug. Vaak nog meer kilo’s dan je bent afgevallen.

Gezond Afvallen draait om ETEN en niet om diëten.

Je lichaam wil de strijd met een dieet niet aangaan. Het heeft juist de goede voedingsstoffen nodig die uit de meeste diëten worden gehaald. Lightproducten, pillen, poeders, shakes en heel weinig eten doen je lichaam geen goed.

Wil je blijvend van je kilo’s af, dan is de focus verleggen naar het eten dat je voedt in plaats van vult de oplossing. Weer leren hoeveel eten je echt nodig hebt en wat een goede balans is tussen kiezen voor je gezondheid en genieten. Met een voedingspatroon dat voor 80% bestaat uit gezonde keuzes is er voldoende ruimte om te blijven genieten van het eten en drinken dat minder goed voor je is.

Mijn tip voor jou om weer lekkerder in je vel en kleding te zitten is, leg de focus op het eten dat gezond voor je lichaam is. Leer weer luisteren naar je lichaam. Ben niet te streng, gun jezelf af en toe iets lekkers, dan volgt het gezonde gewicht vanzelf.

Claudia Vesters Gewicht, Hormoon en Leefstijlcoach Met haar methode Leven Zonder Dieet leert ze vrouwen om weer te gaan genieten van lekker en voldoende eten. Om de focus te leggen op het voedingspatroon dat gezond is. Het gezonde gewicht en het bruisen van energie volgt vanzelf.

Wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek 06-23476435 www.claudiavesters.nl

info@claudiavesters.nl | 06-23476435 | www.claudiavesters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker