column

Een eerste indruk laat je            maar één keer achter...

Een eerste indruk laat je maar één keer achter...

01-01-2019

We gaan samen op zoek naar het ideale persoonlijke palet. Op zoek dus naar kleuren die het mooist aansluiten bij jouw huids- haar- en oogkleur, Na een stijl- en imagoadvies weet je hoe je jezelf op zijn best laat zien. Jouw imago, innerlijk en uiterlijk in harmonie. “Het is een hele goede investering die je in korte tijd hebt terugverdiend. Je koopt enkel nog goede bruikbare kleding in de goede kleur of model. Je gaat opvallen in positieve zin,’” aldus Lieke.

Op je best

"Ik wil mensen er op hun best uit laten zien. Dat is mijn missie. Overal waar je komt, wordt je bekeken en beoordeeld. Altijd zal de ander, de buitenwereld, jouw imago bepalen. Tijdens een sollicitatiegesprek, op een feestje, maar ook op een terras. Een eerste indruk laat je maar één keer achter. Zorg dat die eerste indruk goed is en blijf daarbij vooral jezelf. Zorg dat jij volledig achter jouw imago staat. Dat kan leiden tot meer zelfvertrouwen, een goed gevoel, mooiere ontmoetingen en zakelijke successen."

Tip

“Wil jij ook een treffende eerste indruk maken? Heb lef en neem contact met me op en ik help je graag”

“Innerlijk en uiterlijk in harmonie”

06 - 30 923 943 lieke@indrukmetlef.com www.indrukmetlef.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere