column

Stralend de    overgang door

Stralend de overgang door

01-01-2019

De overgang is één van de grootste veranderingen in het leven van de vrouw. Iedere vrouw krijgt op een bepaald moment in haar leven te maken met de overgang, ook wel menopauze genoemd. Het zal ook van vrouw tot vrouw verschillen hoe zij deze periode in haar leven ervaart en hoe de huid hierop reageert.

Houd je huid gezond
Hoewel je het natuurlijke huidverouderingsproces nooit helemaal kunt stoppen, kun je wel letten op een aantal zaken om de huid zo gezond mogelijk te houden. Mooi en stralend verouderen is mogelijk en natuurlijk kunnen we aantrekkelijk blijven. Dat wat we uitstralen is bepalend. Leeftijdloos.

Tijdens de lezing op 21 februari krijg je informatie over de invloed van hormonen in het algemeen maar vooral wat er gebeurt tijdens de menopauze. Je ontvangt tips hoe je je huid gezond kan houden en hoe je bepaalde overgangsklachten van binnenuit kan aanpakken.

Interesse?
Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar info@touttoet.nl Je ontvangt dan nadere informatie over locatie en tijden.
Kosten voor deelname: € 15,-

Wat wil jij uitstralen?

Reutsedijk 7 Vught 06-37323774 info@touttoet.nl www.touttoet.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere