bruisende zaken

De Brabantse Boekhouder  stelt orde op zaken

De Brabantse Boekhouder stelt orde op zaken

01-02-2019

Marisca Smits - Van Gent is boekhouder. En niet zo maar één. Nee, Marisca verzorgt als De Brabantse Boekhouder met veel plezier de financiële administratie van vele - veelal kleinere - ondernemers. Naast het werk dat ze verricht voor ZZP-ers, eenmanszaken en VOF-eigenaren kun je Marisca ook inhuren als interim-boekhouder en is ze ook particulieren van dienst.

Nadat ze als boekhouder lange tijd in loondienst werkte, begon Marisca in 2014 met het verzorgen van de financiële administratie van ondernemende familieleden, vrienden en kennissen. Dat nam al snel een grotere vlucht met als gevolg dat ze inmiddels fulltime bezig is als De Brabantse Boekhouder.

Daarbij richt ze zich zoals de bedrijfsnaam al impliceert op klanten uit voornamelijk Brabant, maar in principe zou De Brabantse Boekhouder ook landelijk kunnen opereren omdat het contact met klanten door het gebruik van speciale software voornamelijk via internet verloopt zonder daarbij het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.

Marisca vertelt: “Landelijk opereren is misschien iets voor de toekomst; voorlopig is het werkgebied gewoon ons eigen Brabant. Wel heb ik inmiddels de beschikking over drie oproepkrachten die assisteren bij het verwerken van door klanten ingezonden bonnen en facturen.” Marisca heeft een duidelijke verklaring waarom kleinere ondernemers zich zo bij haar bedrijf thuis voelen: “Zij voelen zich vaak niet serieus genomen door grotere administratiekantoren. Dat is wat De Brabantse Boekhouder anders maakt: klanten kunnen mij altijd bereiken en waarderen het persoonlijke contact, de laagdrempelige manier van werken en de gunstige tarieven. Ik neem hen de boekhouding graag uit handen, zodat de ondernemer kan doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen!”

'ik neem de boekhouding graag uit de handen van de ondernemer'

Haalderen 10 Den Bosch 06-52673345 info@debrabantseboekhouder.nl www.debrabantseboekhouder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Den Bosch Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).