column

Dierencrematorium Tilburg

Dierencrematorium Tilburg

01-02-2019

Het overlijden van een dierbaar huisdier is voor de meeste mensen een emotionele gebeurtenis. Indien het afscheid op een respectvolle en waardige manier plaats kan vinden, draagt dat bij aan een mooie herinnering en een betere rouwverwerking. Daar weten ze bij Dierencrematorium Memoria in Tilburg alles van.

Eigen ophaaldienst

Behalve dat klanten nu voor de crematie van hun huisdier in Tilburg zelf terecht- kunnen, zijn er nog meer redenen om voor Memoria te kiezen. “Om te beginnen hanteren wij vaste lage prijzen, zodat het cremeren voor iedereen betaalbaar is. Ook urnen en gedenktekens hebben wij voor elk budget.

Klanten kunnen hun huisdier zelf komen brengen, maar wij beschikken ook over een eigen ophaalservice. Streven is hierbij om altijd binnen één uur na melding bij de klant aanwezig te zijn, ook buiten kantooruren en in het weekend.

Bij ons kunnen klanten kiezen uit een individuele en een collectieve crematie. Bij een individuele crematie ontvangt men de as van het eigen huisdier inclusief een crematiecertificaat met daarbij een pootafdruk. Bij een collectieve crematie wordt het huisdier met meerdere dieren tegelijk gecremeerd en wordt de as uitgestrooid over de Noordzee.

Klanten kunnen desgewenst hun eigen overleden huisdieren begeleiden naar de oven en er zelf inleggen. Wij zijn één van de weinige dierencrematoria waar dit tot de mogelijkheden behoort.”

Ook bij uw dierenarts

Wielevenweg 22, Tilburg | 013-5907716 | info@dierencrematorium-memoria.nl | www.dierencrematorium-memoria.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere