Column

Afvallen met voeding uit de supermarkt,             het kan!

Afvallen met voeding uit de supermarkt, het kan!

01-02-2019

Veel mensen denken dat ze een streng dieet nodig hebben om af te vallen. Het tegenovergestelde is waar.

Je hebt voeding nodig die je lichaam energie geeft. Energie om ervoor te zorgen dat je gezond en energiek blijft. Dit doe je door in de supermarkt de voeding te kiezen die zo puur en onbewerkt mogelijk is. En deze te verdelen over 3 eetmomenten per dag.

Verwen jezelf iedere dag met een ontbijt dat je energie geeft. Kies voor een combinatie van eiwitten en vetten. Bijvoorbeeld een kom yoghurt of kwark met fruit en noten.

Eet tussen de middag geen broodmaaltijd, maar eet brood, crackers of rijstwafels bij je maaltijd. Kies je voor een salade, zorg er dan voor dat deze niet alleen vult, maar je ook nog eens voldoende energie geeft. Combineer eens met een ei, avocado, vlees, vis of kip.

De kracht van goed eten zit in de eenvoud. In de avond leg je je bord voor de helft vol met groenten. De andere helft verdeel je in 3 vakken. 1 deel voor vlees/vis/kip en soms niks. 1 deel voor koolhydraten, bijvoorbeeld aardappels, zilvervliesrijst of pasta. En 1 deel voor de vetten om in te bakken. Of een keertje een sausje. Meer heeft je lichaam niet nodig.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook je gezonde gewicht gaan bereiken met normale voeding uit de supermarkt? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Claudia Vesters Gewicht, Hormoon en Leefstijlcoach

Als gewicht, hormoon en leefstijlcoach vind ik het belangrijk dat je leert dat je hormonen de hoofdrol spelen om goed gezond, fit en energiek te zijn. Een gezond lichaam heeft iedere dag goede voeding nodig. Gelukkig heb je hiervoor juist geen streng dieet nodig. Je kan dit bereiken met normale voeding uit de supermarkt.

Good FOOD, Good MOOD, Happy HORMONES, Healthy WEIGHT Met haar methode Leven Zonder Dieet leert Claudia vrouwen om weer te gaan genieten van lekker en voldoende eten. Ze leert je welke voeding je nodig hebt om je hormonen in balans te brengen zodat je én afvalt en gezond, fit en energiek gaat worden.

info@claudiavesters.nl 06-23476435 www.claudiavesters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere