Column

Allergieën

Allergieën

01-02-2019

Heeft u last van allergieën zoals bijvoorbeeld hooikoorts of huisstofmijt? Heeft u vaak het gevoel alsof uw sinussen vol zitten met slijm? Behandelingen met acupunctuur en Chinese kruiden kunnen u helpen.

Behandeling De behandelingen richten zich zowel op de oorzaak van de allergie als op de symptomen ervan.

De vervelende acute symptomen van hooikoorts – het niesen, jeuk aan de ogen, het opzwellen van de slijmvliezen en de loopneus zijn uitstekend te behandelen met acupunctuur en/of Chinese kruiden.

De behandelingen tijdens het seizoen geven meteen verlichting en zodoende heeft u minder last van de allergie. Het moment om de oorzaak van hooikoorts te behandelen is voor of na uw hooikoortsseizoen.

De aanpak van de oorzaak buiten het seizoen is nodig, omdat de symptomen anders in het volgende seizoen weer optreden.

Wilt u meer informatie over deze behandeling of heeft u een andere hulpvraag, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik ontmoet u graag in mijn praktijk in ‘s-Hertogenbosch of Sint Michielsgestel.

Praktijk voor Acupunctuur & Chinese Kruiden Ben Schellekens Colvenierstraat 2 Den Bosch Theerestraat 5 Sint Michielsgestel 06-46062858 info@acupunctuurben.nl www.acupunctuurben.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere