bruisende zaken

Dé makelaar      in Vught en omgeving

Dé makelaar in Vught en omgeving

01-02-2019

Als geboren en getogen Vughtenaren kennen ze de woningmarkt in Vught e.o. als geen ander. Op zoek naar een betrouwbare makelaar voor begeleiding bij aan-, verkoop woning of taxatie? Dan ben je bij Veenema Makelaardij aan het juiste adres!

Feri en Sabine zijn vooral lekker gewoon en vinden het belangrijk om een goede, persoonlijke relatie op te bouwen met hun klanten. “We horen vaak dat mensen ons zo lekker ‘huiselijk’ en benaderbaar vinden”, vertelt Sabine. “Daarnaast waarderen ze onze eerlijkheid. Soms moet je hen toch dingen zeggen die ze eigenlijk niet willen horen. Bovendien zetten we ons altijd voor 100% in.

De woningmarkt staat er momenteel misschien goed voor, maar wij leunen zeker niet achterover en blijven net zo fanatiek als altijd ons werk doen.”

073 657 90 47 | info@veenemamakelaardij.nl | www.veenemamakelaardij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Den Bosch Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).