column

Bang  voor de tandarts?

Bang voor de tandarts?

01-03-2019

Ik help jou met het bevrijden van je tandartsangst!

Praktijk Monique de Boer is gespecialiseerd in hulp aan mensen die last hebben van tandartsangst. In de praktijk worden kortdurende, probleemgerichte behandelwijzen ingezet met een holistische inslag. Monique de Boer werkt met volwassenen en kinderen. Doordat er in de praktijk met verschillende soorten technieken wordt gewerkt, is het mogelijk per individu een passende behandelwijze in te zetten.

Praktijk Monique de Boer is een multidisciplinaire praktijk voor volwassenen, jongvolwassenen en kinderen gelegen in Kaatsheuvel.

De praktijk is in drie onder-delen verdeeld waaronder mondzorg, therapie en opleidingen met als specialisatie trauma. De therapievorm bestaat uit lichaamsgerichte psycho- therapie en natuurgeneeskunde. De behandelingen worden vergoed via de aanvullende verzekering, afhankelijk van verzekeraar en pakketkeuze. Hieronder volgt een kort menu met de vier disciplines waaruit u kunt kiezen.

Mondhygiëne Tandartsangstbehandeling Traumatherapie Opleidingen Tot gauw.

Wil je ook van je tandartsangst afkomen? Bel 06-24218363

Zandvaert 13, Kaatsheuvel | 06-24218363 | www.moniquedeboer.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere