column

Wauw  wat een ervaring weer  en wat een avontuur!!

Wauw wat een ervaring weer en wat een avontuur!!

01-03-2019

Voor de 5de keer ..5jaar op een rij vrienden van Amstel live. De afgelopen weken heb ik onmogelijke uren gemaakt... elke dag half 9 tot2 in de salon, dan om 3 uur hup in de auto naar Ahoy en ‘s nachts tegen 1 uur thuis... maar wat was het weer gaaf! Working backstage De Vrienden van Amstel LIVE!

Vele artiesten weer op mijn stoel mogen hebben... Di-Rect, Guus Meeuwis, Marco Borsato en band, Maan, Glennis Grace, Xander De Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, Lil Kleine en nog veel meer. Haren föhnen, stylen, krullen, opsteken, knippen en mentale steun geven. De artiest even een relaxmomentje geven. Super gaaf dit voor het 5de jaar te mogen doen! Vaste artiesten die elk jaar deel uit maken van dit evenement zien me ook niet meer als het meisje van de haren maar kennen me bij me voornaam. Leuke gesprekken en contacten met fijne artiesten. Mijn eigen plekje in een fantastisch visagieteam! Toppertjes! Hard werken, lachen maar ook tranen... Lief en leed wordt gedeeld bij de visagie. Twee avonden blijven slapen en een leuke afterparty gehad. Bijzonder en een eer dat ik er dit jaar weer bij heb mogen zijn dankzij de lieve Lydia Thann... de koningin van de visagie.

Maar zonder goede basis thuis is het onmogelijk... Edo is een toppapa voor de kids en de meiden die hun best doen als ik weg ben voor Yolo Kappers. Maar ook mijn ouders die van alle kanten mee helpen. Een positieve vibe zorgt voor positieve energie Thanx Ingeborg!

Dorpsstraat 109 Rosmalen 073-8884411 info@yolokappers.nl www.yolokappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere