Bruisende zaken

Nu ook in Den Bosch. Meer dan 50 jaar Citroën ervaring

Nu ook in Den Bosch. Meer dan 50 jaar Citroën ervaring

01-04-2019

Met meer dan vijftig jaar ervaring met Citroën is VOS Citroën een Citroëndealer die alle kneepjes van het vak kent. Sinds september 2018 heeft VOS Citroën ook een locatie in Den Bosch. Deze wordt gerund door Sander van Kessel. Al zijn medewerkers werken vanuit de voorliefde voor Citroën. Authentieke Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. In onze showroom vindt u geen gehaaste verkoopmedewerkers met slimme praatjes, maar goedlachse collega’s die eerst een bakje koffie aanbieden.

Familiebedrijf VOS Citroën

Citroën VOS is een nuchter bedrijf dat met beide voeten op de grond staat. Aan het roer staat René Vos. Hij trekt het motto ‘VOS, gewoon goed’ door in zijn gehele bedrijfsvoering. Geen van de werknemers spreekt hem aan met u, zijn bureau staat midden in de showroom tussen de auto’s en René is altijd in voor een grapje. Deze laagdrempelige benadering typeert het karakter van ons bedrijf. Klanten prijzen de autogarage om zijn persoonlijke benadering en eerlijke adviezen.

Uw auto is bij ons in vertrouwde handen

Door uw complete onderhoud bij ons in de garage te laten uitvoeren, weet u zeker dat uw auto altijd in topconditie verkeert. Doordat wij officieel Citroën Erkend Reparateur zijn, profiteert u van vele zekerheden. Onze technisch specialisten zijn vakmensen met liefde voor hun vak. Wij werken met originele, kwalitatief hoogwaardige Citroën- onderdelen die zorgen voor een langere levensduur van uw auto.

‘Mooie uitbreiding’

Vos is nu voor zowel Waalwijk als Den Bosch Citroën-dealer. “Voor ons is dit een mooie uitbreiding. Citroën is een sterk merk en komt met mooie nieuwe modellen”, aldus Vos.

Kom naar onze NIEUWE vestiging in Den Bosch voor advies op maat.

VOS Citroën Den Bosch Rietveldenweg 58a | 073 621 9023 Waalwijk Zanddonkweg 2 | 0416 33 3321 Genderen (occasion center) Genderensedijk 11 | 0416 35 1105

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere