bruisende zaken

Voor een comfortabel     binnen- en  buitenleven

Voor een comfortabel binnen- en buitenleven

01-04-2019

Markant Zonwering is al jaren dé specialist in binnen- en buitenzonwering in ’s-Hertogenbosch. Van onder meer rolluiken, screens en buitenjaloezieën tot shutters, rolgordijnen en lamellen en compleet buitenleven; de zaak biedt een uitgebreide keuze, voor iedere portemonnee.

We staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie

“Ons klantenbestand bestaat voor het overgrote deel uit particulieren", vertelt eigenaar Manfred van Erp. “We doen echter ook regelmatig grotere en kleinere projecten voor bedrijven als Brabant Wonen, Weener XL en Van Wijnen Bouw en meerdere bouwondernemingen.” Kwaliteitsproducten “We kiezen bewust voor topmerken als Brustor, Verano en Toppoint. Daarnaast hebben we onze eigen Markant lijn, met goede producten voor een betaalbare prijs. Op het gebied van Outdoor Living zijn momenteel de lameldaken heel populair; dit zijn constructies waarmee je een comfortabele buitenruimte kunt creëren. ‘Top of the bill’ zijn de Brustor B200XL en de B600 Cabrio met een beweegbaar en open schuifbaar lamel dak. Het systeem kun je geheel aanpassen aan de weersomstandigheden zodat je bijna het hele jaar door kunt genieten van het buiten zijn.” Advies op maat "In de sfeervolle showroom – die beschikt over een aparte hoek voor binnenzonwering – worden alle producten overzichtelijk gepresenteerd.

Vanuit onze jarenlange ervaring geven we graag een deskundig advies op maat en zoeken we samen naar de beste oplossing.” 5-Sterrenspecialist "We beschikken bovendien over goed opgeleid personeel en hebben eigen medewerkers die alles inmeten en de producten na levering vakkundig monteren.” Niet voor niets mag Markant Zonwering het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Dit wordt toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie.

“Dit gebeurt op basis van beoordelingen van klanten.

Dat maakt dat we extra trots zijn op deze toekenning!”

Loop vooral de showroom van Markant Zonwering eens binnen en laat je inspireren!

Orthen 40-42 ’s-Hertogenbosch 073-6419734 info@markantzonwering.nl www.markantzonwering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere