column

Houd je hormonen in balans

Houd je hormonen in balans

01-04-2019

In je lichaam wordt alles geregeld door je hormonen. Wil je weer blij zijn als je in de spiegel kijkt, bruisen van energie, die leuke broek weer dragen die nu onder in de kast ligt? Breng dan je hormonen in balans. Zijn je hormonen in balans, dan voel jij je op je best. Maar hoe breng je je hormonen in balans?

Good FOOD, Good MOOD, Happy HORMONES, Healthy WEIGHT

EET 3 KEER PER DAG, zo kan je lichaam het eten dat je eet optimaal verwerken. Dit geeft rust, je hormonen geven je direct een positief gevoel.

EIWITTEN EN GEZONDE VETTEN zijn onmisbaar voor gezonde hormonen.

Eet 2 à 3 keer per week een vet visje, dit geeft rust en helderheid in je hoofd. Door eiwitten te eten slaap je beter en ben je veel beter bestand tegen stress.

GROENE GROENTEN leveren je meteen energie. Al je hormonen zijn dol op de vezels, vitamines en mineralen uit groene groenten. Gun jezelf iedere dag 350 gram groene groenten, je merkt direct het positieve verschil.

Ben je benieuwd en wil je ook je gezonde gewicht bereiken met normale voeding uit de supermarkt? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als gewicht, hormoon en leefstijlcoach vind ik het belangrijk dat je leert dat je hormonen de hoofdrol spelen om goed gezond, fit en energiek te zijn. Een gezond lichaam heeft iedere dag goede voeding nodig. Gelukkig heb je hiervoor juist geen streng dieet nodig. Je kan dit bereiken met normale voeding uit de supermarkt.

Met haar methode Leven Zonder Dieet leert Claudia vrouwen om weer te gaan genieten van lekker en voldoende eten. Ze leert je welke voeding je nodig hebt om je hormonen in balans te brengen zodat je én afvalt en gezond, fit en energiek gaat worden.

info@claudiavesters.nl 06-23476435 www.claudiavesters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker