column

Van stress naar vitaliteit

Van stress naar vitaliteit

01-04-2019

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk, gericht op Voetreflex in combinatie met Stress Release Massage.

Massage is een krachtig middel om ontspanning, balans en vitaliteit te creëren. De massages die ik kan bieden zijn onder andere Voetreflexmassage, Triggerpointmassage, Nek-Schouder-Rugmassage, Merediaanmassage en Ontspanningsmasage.

Mijn methodiek is veelal een combinatie van Westerse en Oosterse technieken. Met behulp van bovengenoemde methodes wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gereactiveerd en wordt stress versneld afgevoerd.

Ik vind het fantastisch om meer balans en energie in je lijf te brengen, en je van ‘human doing' naar ‘human being’ te brengen.

Fort Isabella is gelegen in Vught - 2 km van ‘s-Hertogenbosch CS - met vrij parkeren voor de deur. Voetreflex wordt door een aantal verzekeraars vergoed zonder aftrek van de eigen bijdrage.
 

Room for healing
Ik ben Tineke Trompert en het gezicht en de handen achter Room for Healing. Al meer dan 15 jaar heb ik me ontwikkeld en gecertificeerd in verschillende holistische geneeswijzen.

Room for Healing is gevestigd op een unieke locatie: Fort Isabella.
 

 

Room for Healing Tineke Trompert Reutsedijk 7 Vught 06 12 11 81 02 info@roomforhealing.nl www.roomforhealing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere