bruisende zaken

Brabantse gezelligheid      gecombineerd met Italiaanse Passie

Brabantse gezelligheid gecombineerd met Italiaanse Passie

01-04-2019

Met de voorjaarszon in aantocht dé ideale plek om lekker even bij te komen met ‘een heerlijk glas’ op het mooiste terras midden in de natuur tussen Vught en Den Bosch.

Pizza’s in Pannûkoek!
Sinds kort buiten een volledig vernieuwde website, naast pannenkoeken ook échte traditionele Italiaanse pizza’s (by Osteria) in Pannûkoek. “De keuze voor ons Pannûkoek & Pizza concept is bewust gemaakt”, aldus Laurens, “omdat we tegelijkertijd de keuken en beleving in de Osteria naar een nog hoger niveau willen tillen en het ongedwongen karakter van Pannûkoek willen behouden.”

Osteria Ciao Bella, het restaurant waar je naar toe gaat voor een authentieke Italiaanse ‘Apericena’ in een stijlvolle ambiance. Met collega’s na het werk, met vrienden of familie. Geniet van onze Siciliaanse specialiteiten in een slow food traditie, als caponata, melanzane parmigiana en pollo alla stemperata. Vanzelfsprekend ontbreken vanaf deze lente ook de dagverse schaal- en schelpdieren niet op onze kaart.

Ciao Bella bewust en duurzaam ondernemerschap
We kopen direct in bij lokale boeren op Sicilië. We werken het liefste samen met partijen die duurzaam ondernemen. Het is een bewuste keuze om de bereiding van onze gerechten te splitsen in een keuken op Sicilië om zo veel mogelijk het authentieke Siciliaanse karakter en receptuur te behouden.

Vergaderen
Wil je écht vergaderen in de natuur? Op dinsdag tot en met zondag open je vanaf 9 uur je laptop of spreek je af voor een kop koffie of lunch in Osteria Ciao Bella. Pannûkoek beschikt tevens over een grote vergaderruimte, en gaat net een stapje verder als het gaat om het verzorgen van een professionele facilitator, energizers of een ‘bewuste versneller’.

• Gratis parkeren en altijd plek
• Uitstekend bereikbaar en inspirerende omgeving
• Informele setting en heerlijke sfeer
• Meerdere uiteenlopende ruimtesFeesten en partijen Iets te vieren? Pannûkoek is dé plek voor het vieren van verjaardagen, (kinder)feestjes en kraamborrels. Ook na sluitingstijd de ideale locatie voor het organiseren van een besloten feest. Wist u dat Fort Isabella dé trouwlocatie van Vught is? Informeer naar de mogelijkheden!

Reutsedijk 4 Vught 06-42727276 ( Kirsten) | 06-41983995 (Laurens) www.restaurantvught.nl | Osteria-Ciao-Bella

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Den Bosch Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).