bruisende zaken

 Laat je   verleiden door ChocolEd!

Laat je verleiden door ChocolEd!

01-04-2019

Edwin Schellekens is een topkok met een grote voorliefde voor patisserie en vooral... chocolade. “In 2013 begon ik met ChocolEd & Pastry. Gewoon, omdat ik zo eigenwijs ben dat ik vind dat de smaken die ik maak, beter zijn dan die van een ander.”

Bij ChocolEd draait het om smaak, kwaliteit en innovatie

Edwin Schellekens kreeg geen spijt van zijn keuze om voor zichzelf te beginnen. Op de productielocatie aan de Helftheuvelweg 11 in Den Bosch maakt hij een bonbonlijn passend bij het seizoen, chocoladerepen en klein patisserie.

Schellekens vertelt: “Wij verleiden onze klanten graag met mooie verrassende smaak-combinaties. Bijvoorbeeld chocolade met vruchtensap, azijnsoorten, bijzondere theesoorten, zachte karamel verstevigd met een klein beetje ‘fleur de sel’ en pijnboompitten. Bij ChocolEd draait het dan ook om smaak, kwaliteit en innovatie.”

Wie de bonbons van ChocolEd eens wil proberen, kan goed uit de voeten met de verrassende ChocolEd Box, gevuld met 9 bijzondere bonbons voor de prijs van € 12,50.

The Table is onderdeel van ChocolEd & pastry
Daar waar Edwin zijn liefde voor chocolade wil uitdragen is er ook nog steeds de liefde voor de keuken. Daarom is er The Table, waar we private dining aanbieden, waar we eten op een andere manier benaderen dan je normaal gewend bent in een restaurant. Dit zie je al in het menu dat we om de twee maanden veranderen en zo meegaan met de seizoenen. Waar passie, kennis en kunde, opgedaan bij verschillende toprestaurants, worden vertaald in verrassende gerechten.

Wie zelf de kunst van het bonbons maken onder de knie wil krijgen, kan zich aanmelden voor een workshop (minimaal 6 personen/eventueel op locatie). De kosten bedragen € 55,- per persoon, inclusief consumpties en beschermende kleding. Er worden ook kookworkshops gehouden voor € 60,- per persoon. U ziet het: met ChocolEd & Pastry en The Table is het altijd smullen geblazen!

tip De verrassende ChocolEd Box is te bestellen via de website.

Chocoled & Pastry | Brabanthoeven 200 Rosmalen 06-28774482 | info@chocoled-pastry.nl | www.chocoled-pastry.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere