bruisende zaken

Smaakbeleving voor iedereen

Smaakbeleving voor iedereen

01-04-2019

Ruim zes maanden zijn Timothy da Silva en Esther van Rooij nu de trotste eigenaren van Brasserie La Porte, een gezellige zaak aan de Maaspoortweg in ’s-Hertogenbosch. Je kunt er Bourgondisch genieten van overheerlijke Frans-Mediterraanse gerechten, die met passie en liefde door chef Timothy worden bereid. Esther zorgt er op haar beurt voor dat alles in de brasserie op rolletjes loopt en het de gasten aan niets ontbreekt.

Droom Timothy en Esther zijn erg trots op hun zaak: “Dit is altijd onze droom geweest. Onze passie ligt in de horeca en dat we nu de kans krijgen om dit avontuur aan te gaan maakt ons erg gelukkig. De reacties van de gasten zijn superenthousiast. Leuk om te benoemen is dat er zo nu en dan mensen uit verschillende omstreken bij La Porte komen eten. Ze vinden ons restaurant op internet door middel van recensies en ook de gratis parkeergelegenheid spreekt velen erg aan.

De prijs/kwaliteitverhouding is voor ons erg belangrijk. Wij bereiden onze gerechten op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten. Ontdekken, proeven en genieten… Dat is waar het om draait wanneer je bij ons komt eten!” De inrichting van de brasserie is overwegend modern, gecombineerd met warme kleuren. De mooie authentieke bruine bar springt in het oog in de het knusse eetgedeelte waar plaats is voor 42 gasten en waar je je meteen welkom voelt.

Groepsarrangementen
Wist u dat Brasserie La Porte besloten diners of een walking dinner kan organiseren? Heeft u iets te vieren en wilt u dit graag besloten vieren met een gezelschap? Dat is mogelijk bij onze brasserie. Chef-kok Timothy maakt een menu op maat aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u meer weten, vraag ons naar de mogelijkheden.

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur. Op maandag gesloten.

“Kijk op www.brasserielaporte.nl voor de actuele menukaart”

Maaspoortweg 207 ’s-Hertogenbosch | 073-6894040 | info@brasserielaporte.nl | www.brasserielaporte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere