bruisende zaken

Op weg naar een gezonde leefstijl

Op weg naar een gezonde leefstijl

01-05-2019

Lindy van Lijssel is voedingsdeskundige en (personal)trainer. Zij helpt mensen niet alleen met afvallen, maar staat hen ook bij als het bijvoorbeeld gaat om het verkrijgen van meer energie, het afrekenen met een depressie, het tegengaan van lichamelijke klachten, het aanpassen van hun leefstijl of de uitdaging om simpelweg meer te gaan bewegen.

Dus: heb je een drukke baan en daardoor weinig tijd, maar wil je wel trainen? Of heb je een stok achter de deur nodig om er voor te zorgen dat je toch gaat trainen om je lichaam in conditie te brengen of te houden? Dan is personal training van Lindy van Lijssel echt iets voor jou!

Blijvend resultaat

De trainingen vinden plaats bij je thuis of op locatie. “De begeleiding wordt persoonlijk afgestemd op de eigen wensen en doelen, met als uitgangspunt een gezond en blijvend resultaat”, aldus de altijd enthousiaste en energieke Lindy. “Daarvoor hoef je echt niet de hele dag alleen maar sla te eten en continu te sporten. Ook met kleine aanpassingen en een goed voedings- en bewegingsschema kom je al een heel eind.”

Voedingsadvies

Als het gaat om voedingsadvies stelt Lindy op maat gemaakte voedingsadviezen op, zodat iedereen zijn eigen doel kan bereiken: “Geschikt voor een ieder die verantwoord wil afvallen, beter wil presteren of van bepaalde klachten af wil komen.”

Bootcamp

De bootcamptrainingen van Lindy zijn erg populair en vinden plaats op de Nulandse heide. “Bij deze uitdagende full-body training wordt het gehele lichaam gebruikt. We combineren hardlopen, krachtoefeningen en interval waarbij je tussen de 800 en 1000 calorieën per training verbrandt en waardoor je snel afvalt en spieren opbouwt.”

Samen stellen we een schema op dat het beste voor je werkt

Duiker 42, Oss | 06-20200627 | lindyvanlijssel@gmail.com | www.lindyvanlijssel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).