bruisende zaken

Luxe oosterse  hospitality voor het hele gezin

Luxe oosterse hospitality voor het hele gezin

01-05-2019

Ela Quality Resort staat bekend als kwalitatief één van de beste hotels van Turkije. De topservice in het vijfsterrenresort wordt erg op prijs gesteld door families en liefhebbers van wellness, yoga en sporten.

De stijl van het hotel is hartverwarmend oosters en creëert een luxueuze vakantiesfeer. Voeg daarbij een geprivilegieerde ligging bij het mondaine Belek, vlak aan de Middellandse Zee en het fijne zandstrand, de ruime, weelderige tuin, de vele zwembaden, uitstekende restaurants, faciliteiten voor sport en ontspanning én alles is all-inclusive... Dan kan de vakantie toch niet meer stuk?

Ela Quality Resort is verkozen

ot ‘Best managed children’s event hotel’ bij de Quality Management (QM) Awards, de belangrijkste Turkse toerisme-awards. Service en kwaliteit staan voorop in het beleid van het hotel dat zich richt op families. In de stijlvolle kamers, de villa’s en de suites is aan elk detail gedacht om families met het toppunt van luxe en comfort te ontvangen, met een exclusief design en bijzondere privileges.
 

Gastronomie

De kwaliteit op gastronomisch vlak is top met de beste gerechten uit de Turkse en internationale keuken. Er is een hoofd-restaurant en er zijn zeven thematische à-la-carterestaurants met internationaal bekroonde chef-koks en exclusieve concepten.
 

Wellness

De AB-I ZEN SPA & WELLNESS in Ela Quality Resort is een prachtige oosterse oase van 4500 m², ontworpen voor gasten die zich willen laten verwennen met een keuze uit een breed spectrum van maar liefst 160 massages en therapieën.
 

Te beleven

Bij Ela Quality Resort kies je uit een enorme waaier aan (sport)activiteiten en kun je het een na het ander uitproberen. De uitgestrektheid van het domein waarborgt daarbij sereniteit. ‘s Avonds is er kwalitatief hoogwaardig entertainment met shows, live-muziek en party’s in het amfitheater en de geluiddichte nachtclub.
 

Kinderen

Voor kinderen en tieners is er Everland Q Kids Club, een fantastisch kinderparadijs met activiteiten voor kinderen en tieners in de leeftijd van een tot zeventien jaar, onder begeleiding van een professioneel kinder- animatie en -verzorgingsteam. Bijzonder zijn het zwembad met  glijbanen, een avonturenpark, een hobbykeuken en een restaurant exclusief voor kinderen.

 

Voor meer info en reserveringen: www.elaresort.com

Ela Quality Resort Belek lskele Mevkii, Belek Antalya, Turkije +90 444 1 352

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).