bruisende zaken

Plan je nieuwe toekomst!

Plan je nieuwe toekomst!

01-05-2019

Scheiden gaat gepaard met veel emoties. Het liefst wil je zo snel mogelijk door met je leven, maar eerst moet je nog afspraken maken over allerlei zaken. Kom je er alleen niet uit of vind je het gewoon fijn om je tijdens het scheidings-proces te laten bij staan door een onafhankelijke, betrouwbare begeleider met kennis van zaken? Dan kun je een beroep doen op De Scheidingsplanner Uden/Veghel/Den Bosch.

Focus op financiële en juridische aspect
“Wij begeleiden het scheidingsproces van a tot z: Vanaf het moment dat je bij ons aanklopt voor hulp tot de juridische afwikkeling bij de rechtbank”, vertelt Frank van Boxtel, die 10 jaar geleden de deuren opende van zijn kantoor. De Scheidings-planner Uden/Veghel /Den Bosch maakt onderdeel uit van een landelijke vereniging waarin een aantal gelijkgezinde scheidingsplanners de krachten hebben gebundeld. “Wij hebben gemerkt dat mensen die in een scheidingssituatie terechtkomen, veel behoefte hebben aan financiële kennis en financieel inzicht. Om die reden focussen wij juist op het financiële en het juridische aspect.”

Streven naar duidelijkheid
“Dat wil niet zeggen dat we geen oog hebben voor emoties, integendeel. Het is echter onze ervaring dat het rust geeft als je duidelijkheid kunt scheppen over wat de scheiding concreet voor beide partners gaat betekenen. Wat houden jullie qua inkomen nu eigenlijk netto over onder de streep en waar liggen de uitdagingen en mogelijkheden? Veel mensen vinden het een verademing om te horen waar ze precies aan toe zijn. Pas als je weer perspectief hebt, ontstaat ruimte om je gevoelens een plek te geven.”

Perspectief voor de toekomst
“Het is fijn een toegevoegde waarde te kunnen zijn op het moment dat mensen dit het meest nodig hebben. In 9 van de 10 gevallen werken we met allebei de partners. Als je in staat bent samen in oplossingen te denken, legt dat de basis voor een goede verstandhouding in de toekomst. Daar zetten wij ons dan ook iedere dag met hart en ziel voor in!”

er is leven na een scheiding

Uden Velmolenweg 141, Uden | Veghel Prof. Oppenheimstraat 16, Veghel | Den Bosch Van Lanschotlaan 2, Vught frankvanboxtel@scheidingsplanner.nl | 0800-7243433 | www.scheidingsplanner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).