bruisende zaken

Het is vooral goud wat er blinkt

Het is vooral goud wat er blinkt

01-05-2019

Tomas en Rianne Schute zijn sinds twee jaar de trotse eigenaren van Juwelier Schute in Rosmalen. In de prachtige zaak gelegen Achter de Driesprong 1 zetten zij het familiebedrijf als derde generatie op een klassieke manier voort.

“Het juweliersvak is in onze familie van generatie op generatie overgedragen”

Bij Juwelier Schute kun je terecht voor allerhande mooie sieraden en horloges, taxaties en reparatiewerk. Vakkennis en een goede persoonlijke service zijn de belangrijkste kernwaarden voor Tomas en Rianne en hun twee medewerksters Ans en Roos.

Historie
Tomas beschikt over alle diploma’s en certificeringen. Hij werkt al acht jaar in de winkel en nam die samen met Rianne in 2017 over van zijn oom en tante: “Het juweliersvak is in onze familie van generatie op generatie overgedragen. Wij zijn nu de derde generatie waardoor het familiebedrijf inmiddels een historie kent sinds 1956.”

Prachtig vak
Tomas en Rianne genieten enorm van hun werk: “Het is heel bijzonder omdat iedere klant zijn eigen, vaak emotionele, verhaal heeft. Wij zorgen er altijd voor dat klanten met een blij of tevreden gevoel de deur uitgaan omdat ze iets moois en speciaals voor zichzelf of iemand anders hebben gekocht. Sieraden zijn altijd heel persoonlijk en juist dat aspect en de verhalen die daar bij horen maken dit vak zo prachtig.”

Aantrekkingskracht
De juwelierszaak in Rosmalen ademt een klassieke sfeer en oefent een enorme aantrekkingskracht uit op klanten uit een brede doelgroep uit de wijde omtrek van Rosmalen. “Mensen van alle leeftijden stappen hier binnen. Van gezinnen met kleine kinderen die komen voor nieuwe oorbelletjes tot senioren die iets moois komen uitzoeken. Maar natuurlijk ook stelletjes die verlovings- of trouwringen zoeken. We hebben in de loop der tijd een uitgebreide collectie opgebouwd. Veel van onze sieraden zijn tijdloos, maar er zijn ook merken waarvan de collectie ieder half jaar wisselt.”

Vakkennis
Tomas en Rianne vinden het belangrijk om hun klanten te helpen op de manier waarop ze zelf ook geholpen zouden willen worden: “Helder, duidelijk en met veel vakkennis, maar ook vriendelijk en gemoedelijk. Dat is onze kracht.”

Gedenksieraden
Gedenksieraden zijn heden ten dage ook erg populair. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de as van een overledene in nagenoeg ieder denkbaar sieraad te verwerken. “Dat is mogelijk in diverse uitvoeringen en in alle kleuren dankzij onze SeeYou-lijn. De as wordt dan verwerkt in een steen van hars geheel naar wens van de klant voor toepassing in een ring of hanger, maar in een armband of oorbellen kan ook.”

Seiko
Populaire merken die natuurlijk ook te vinden zijn bij Juwelier Schute zijn Ti Sento en Zinzi. “Kwaliteit is voor ons het allerbelangrijkste. Wij staan dan ook vierkant achter alle sieraden die we verkopen. De horloges van Seiko zijn daar een goed voorbeeld van. Naast onze zilveren collecties hebben we ook een grote hoeveelheid aan gouden sieraden. Je merkt dat klanten dat waarderen en ons daarom ook goed weten te vinden.”

“Helder, duidelijk en met veel vakkennis, maar ook vriendelijk en gemoedelijk. Dat is onze kracht.”

Achter de Driesprong 1 Rosmalen info@juwelierschute.nl | 073-5218871 www.juwelierschute.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).