column

Natuurlijke kunst

Natuurlijke kunst

01-05-2019

Zo noemt Jan van der Linden van Kristallen Wereld zijn prachtige collectie. Kristallen en fossielen zijn waardevolle objecten voor de tuin, woonkamer, entree, wachtkamer en werkruimte. Veel mensen ervaren naast de visuele schoonheid ook de rustgevende werking van de kristallen.

Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving.

Door de eigenaar van Kristallen Wereld worden continu verschillende soorten kristallen en mineralen uit de hele wereld met zorg en kennis aangekocht. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit. In februari is Jan weer op inkoopreis naar America geweest om zijn collectie uit te breiden.

Een bezoek aan de winkel is absoluut de moeite waard voor iedereen die zijn woon- of werkruimte een waardevol en bijzonder accent wil geven.

Jan van der Linden, eigenaar van Kristallen Wereld in Breda, heeft een uitgebreide collectie natuurstenen.

Veel mensen komen naar de Nieuwe Ginnekenstraat om stenen te kopen voor decoratief gebruik, maar vooral ook voor de heling van lichamelijke kwalen.

Kom langs en vind dé kristal voor uw klacht!

Nieuwe Ginnekenstraat 21, Breda | 06-11153479 info@kristallenwereld.nl | www.kristallenwereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere