bruisende zaken

Amazing Shoes

Amazing Shoes

01-06-2019

De ware liefhebbers van unieke handgemaakte en bijzondere schoenen vinden dé schoenen van hun keuze in Heusden-Vesting en 's-Hertogenbosch.

Ontdek in Heusden-Vesting en 's-Hertogenbosch de winkels van Amazing Shoes met schoenen en bijbehorende accessoires van de Spaanse merken Pepe Milán en New Rock. De meeste modellen in de winkel zijn voor heren, maar elke schoen is ook in verschillende damesmodellen (pumps en sneakers) te bestellen. Hierdoor komen aanstaande echtparen bijvoorbeeld graag matchende schoenen kopen.

Naar eigen ontwerp
Ook wie een speciale wens heeft, graag zelf eens een schoen ontwerpt of eigen schoenen wil voor bedrijf of (carnavals) vereniging is van harte welkom.

Amazing Shoes is in Heusden geopend op zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur. In het zomerseizoen ook op de vrijdag geopend van 12 tot 17 uur. Informeer hiernaar door gebruik te maken van onze app-service. De winkel in 's-Hertogenbosch is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13 tot 18 uur, op zaterdag van 10.30 tot 17 uur. Of neem een kijkje op onze webshop!

Tip Het is mogelijk om - alleen of met een groep - ook buiten de reguliere openingstijden een bezoek te brengen aan Amazing shoes!

Engstraat 1, Heusden-Vesting | Hinthamerstraat 102 ’s-Hertogenbosch | 06-19999879 info@deheerenvanshertogenbosch.nl | www.deheerenvanshertogenbosch.nl info@amazingshoes.nl | www.amazingshoes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker