column

De zon  in je haar!

De zon in je haar!

01-06-2019

Gezond haar is prachtig, maar het vereist wel wat zorg om het ook in de zomer zo mooi te houden.

Als je lang haar hebt, zal je merken dat het aan de punten vaak een stuk droger is dan bij je hoofdhuid. Dat is niet zo gek als je je realiseert hoe oud dat haar is en hoe lang het al aan allerlei schadelijke invloeden blootstaat.

Goede verzorging is daarom een must.

Ga je deze zomer op zonvakantie? Stop dan in ieder geval de volgende items in je trolley: een voedende shampoo, een verzorgende conditioner, een sterk voedend haarmasker en verzorgende stylingproducten.

Kies producten die speciaal voor de zon zijn ontwikkeld of waar UV-filters inzitten Handige tips: Maak je haar nat voordat je gaat zwemmen. Chloor en zout hebben er zo minder grip op.

Heb je toch groene punten door chloorwater? Tomaten-ketchup kan wel eens helpen. Langdurig zonnen kan schadelijk zijn voor je haar. Gebruik daarom altijd een beschermende spray of mousse met Uv-filter.

Breng voor een goed advies een bezoek aan Marciano's Haarstyling in Engelen. Je kunt daar rekenen op vakmanschap, kwaliteit en passie voor het kappersvak.

Zonneweide 18 Den Bosch | 073-8882899 / 0 6-15439983 www.marcianoshaarstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere