Column

Slank de zomer door!

Slank de zomer door!

01-06-2019

Ondanks intensief sporten en diëten kunnen er op sommige plekken van het lichaam vetophopingen blijven bestaan. Endermologie biedt de oplossing voor zulke plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping.

Een behandeling middels endermologie is eigenlijk een diepe bindweefselmassage. Deze behandeling wordt uitgevoerd met het LPG-apparaat dat een huidplooi oppakt en heen en weer rolt met een langzame, regelmatige beweging. Hiermee worden de stofwisseling en bloedcirculatie gestimuleerd, wordt de afvoer van lymfevocht ondersteund en verharde littekens verzacht. Vetophopingen worden afgebroken en de huid wordt gezond en sterk door de vorming van elastinevezels en de stimulatie van collageenvezels. Dit alles gebeurt op een natuurlijke wijze.

Er zijn verschillende behandelkoppen voor het lichaam en het gelaat. Alle koppen zijn in staat de collageen- en elastinevezels te stimuleren en te versterken, waardoor de behandeling voor zowel medische als cosmetische doeleinden kan worden ingezet. Om het apparaat gemakkelijk over de lichaamshuid te laten glijden en deze te beschermen, wordt tijdens de behandeling een bodysuit gedragen.

Een behandelplan wordt opgesteld aan de hand van de klachten en/of het doel dat u voor ogen heeft. De behandelingen vinden in het begin één tot twee keer per week plaats, waarna langzaam wordt afgebouwd.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

info@huidtherapieboxtelbest.nl www.huidtherapieboxtelbest.nl 06-8126 4333

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere