column

FoodSaam in het BBQ-seizoen

FoodSaam in het BBQ-seizoen

01-07-2019

Met de langer wordende dagen en het mooie weer dient zich direct het BBQ seizoen weer aan. Heerlijk buiten genieten van BBQ.

Foodsaam, weet als geen ander hoe je in korte tijd een heerlijk en aparte BBQ kunt samenstellen. Geen groenten en fruit en bijgerechten uit de kant-en-klaar koelwand van een supermarkt, maar gezonde en lekkere, dagelijks vers bereide salades, side-dishes, fingerfood. Probeer ook eens wat anders zoals burrito’s en wraps of een Thaise rode viscurry in bootje van een bananenblad. Niet alleen bijzonder mooi, en decoratief maar vooral heerlijk om te eten.

Natuurlijk mag een lekker fris drankje en een delicious dessert niet ontbreken, ook daar hebben we een uitgebreide keuze voor u.

Kijk eens op onze website voor inspiratie en om een indruk op te doen terwijl wij in onze winkel in Vught een groot en gevarieerd assortiment hebben van heerlijke BBQ gerechten en aparte side-dishes.

Heeft u Iets te vieren? Ook dan zijn we u graag van dienst met maatwerk catering, waarmee we u volledig ontzorgen van boodschappen, zelf gerechten klaar te maken en dergelijke. In overleg stellen we vast wat u uw gasten wilt presenteren, dat kan ook in het kader van een thema zijn, een verjaardag, jubileum, receptie. Of gewoon eens een keertje luxueus en makkelijk van uw gasten en het mooie weer genieten en u laten verwennen door onze exclusieve, speciaal voor u gemaakte gerechten.

Bezoek onze winkel eens in het centrum van Vught aan de Raadhuisstraat 3F, dan kunt u zien dat we zo veel als mogelijk dagverse seizoen- en streekproducten gebruiken. Hier kunt u ook inspiratie opdoen en advies krijgen wanneer een zelf gemaakt gerecht niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet

Raadhuisstraat 3F Vught | 073 303 08 89 info@foodsaamvught.nl | www.foodsaamvught.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere