column

Hoe kan ik weer naar  de toekomst gaan kijken?

Hoe kan ik weer naar de toekomst gaan kijken?

01-07-2019

Als u zeker weet dat u wilt scheiden, is het goed om snel actie te ondernemen. U wilt immers graag weer naar de toekomst kijken en deze periode vlug achter u laten. De ervaring leert dat wanneer partijen er samen proberen uit te komen, het scheidingstraject sneller en soepeler verloopt dan wanneer u lijnrecht tegenover elkaar blijft staan. De Scheidingsplanner kan u helpen er samen uit te komen.

Waarom de Scheidingsplanner?
Begeleiding van begin tot eind Oplossings- en toekomstgericht Met financieel en fiscaal advies Informele wijze en heldere taal Oog voor de emoties Inclusief juridische afwikkeling U wilt er graag samen uitkomen. Dat is heel fijn, want scheidingen die in gezamenlijk overleg worden afgewikkeld, geven vaak een voor iedereen bevredigend resultaat. Zo kunt u verder met een goed financieel plan. En de toekomst van uw kinderen legt u samen vast in een ouderschapsplan, waar zowel u als de kinderen zich in kunnen vinden. Zo is ook de toekomst van uw kinderen optimaal geregeld. Scheiden gaat gepaard met veel emoties. Het liefst wil je zo snel mogelijk door met je leven, maar eerst moet je nog afspraken maken over allerlei zaken.

Kom je er alleen niet uit of vind je het gewoon fijn om je tijdens het scheidingsproces te laten bij staan door een onafhankelijke, betrouwbare begeleider met kennis van zaken? Dan kun je een beroep doen op De Scheidingsplanner Uden/Veghel/Den Bosch.

Uden Velmolenweg 141 | Veghel Prof. Oppenheimstraat 16 | Den Bosch Van Lanschotlaan 2, Vught frankvanboxtel@scheidingsplanner.nl | 0800-7243433 | www.scheidingsplanner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24